top of page
Javanais
Vanille crème au beurre
Miserable
Carré chocolade crème au beurre
Colonial biscuit met krokante koek en chocolade
Savoyard
Meringue met hazelnoten en vanille crème au beurre
Meringue met slagroom
Dit gebakje bestaat uit slagroom en patisseriedeeg gebakken in een oven op 210 graden - 6 minuten. Heerlijk bij een tasje koffie!
Croutje gemengd fruit
Zanddeeg met slagroom en fruit.
Croutje aardbei
Zanddeeg met slagroom en aardbeien.
Croutje met framboos
Zanddeeg met slagroom en frambozen.
Biscuit met vanille crème au beurre en marsepein en aardbei of framboos of mandarijn
Biscuit met Grand Marnier
Banaantje
Biscuit met vanille en roze marsepein
Marianne stuk
Biscuit met een laagje meringue, dun laagje chocolade, slagroom en ananas.
Specialiteit van het huis.
Specialiteit van het huis.
Mini Berlijnse bol
Mokka eclair met slagroom
Zacht langwerpig gebakje, gevuld met banketbakkersroom en afgewerkt met een laagje mokkaglazuur.
Zwaantje
Gebakje uit soezenbeslag en room met krieken vanbinnen, in de vorm van een zwaan.
Moka eclaire met slagroom
Eclair met slagroom
Zacht langwerpig gebakje, gevuld met slagroom en afgewerkt met een laagje
Galetten botercrème
Dunne ovalen wafeltjes, gefourreerd met een laagje vanillepasta.
bottom of page